Nov7 Webdesigners

Schitterend design.

Nov7 maakt schitterende websites. Ons aanbod bestaat uit een professionele website, betrouwbare webhosting en e-mail, en standaard voorzien van gratis onderhoud. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand!

Inclusief Onderhoud.

Wij begrijpen dat je een website belangrijk vindt, maar dat je liever werkt aan je bedrijf dan aan het oplossen van problemen met je website. Daarom doen wij al het werk voor je, zodat jij je bedrijf en website kunt promoten!

De beste kwaliteit.

Elke website is gebouwd, gecontroleerd en geoptimaliseerd door professionele ontwerpers. Alleen de allerbeste websites komen door de strenge keuring van Nov7 heen.

Wat onze klanten zeggen

 • In de zoektocht naar het beste webdesign bureau kwam ik uit bij Nov7. En ik had geen betere partner kunnen wensen!

  Na het invullen van het contactformulier kreeg ik al snel een telefoontje. Het was Nov7. Een goed gesprek verder werd ik op ideeën gebracht, en niet veel later kwam de heldere offerte per e-mail. Mijn website is nu een paar dagen in de lucht, en ik heb zelf al geprobeerd om te werken in het beheersysteem. Top service van deze top gozers!
  J. van Eck
  Construct BV

 • Nooit gedacht dat het onderhouden van een website zo gemakkelijk zou zijn.

  Dankzij de persoonlijke benadering ging het maken van de website uiterst snel en efficiënt. De samenwerking heeft geresulteerd in een prachtige website, waar ik uiterst tevreden over ben. En niet alleen ik ben tevreden, ook mijn klanten complimenteren mij met de heldere website en de duidelijke informatie die er op te vinden is. Dankjewel Nov7!
  Ella Santing
  Fashion Magazine

Onze Top Service

Waarom elke klant blij met ons is? Omdat we iedereen volledig ontzorgen met het maken van een website. We leveren namelijk niet alleen een schitterende website, maar ook nog eens snelle webhosting en e-mail. En dat allemaal tegen betaalbare prijzen!